singelkvinna från Ukraina
- Mariupol dating guide

Hur göra ett bra intryck inför en singelkvinna från Ukraina?

Om du vill göra ett bra intryck inför en singelkvinna från Ukraina finns det en del saker att tänka på. Här nedan finns en lista med kriterier du måste uppfylla för att kunna göra ett bra intryck på någon person över huvudtaget.

1. Var ärlig. Var ärlig mot dig själv och mot personen du lär känna. Var öppen med dina avsikter, behov och önskemål. Var uppriktig när det kommer till dina egna förmågor, vad du kommer kunna tillföra i en relation och vad du som person gör. Om personen frågar dig om du kommer kunna göra si eller så i en relation, var ärlig. Om du inte gjort det personen eftersöker hittills kommer du med stor sannolikhet inte göra det framöver heller, svara då nej på frågan. Anledningen till detta är för att det inte går att bygga en relation på falska premisser, då dessa korrumperar varje form av genuinitet och rentav motverkar existensen av den tänkta relationen.

2. Bygg en ömsesidig relation. En relation måste vara på bådas villkor och gynna båda som är involverade i den. Om du bara vill ha en relation för din egen skull återgår du till punkt ett och berättar detta för personen. En relation som bara finns till för den ena parten är ingen relation, utan där handlar det tvärtom om att personen i fråga använder den andra personen som en accessoar. Anledningen till detta är för att ingen relation kan vara fruktbar om den bygger på idén om ägandeförhållanden eller en vilja att ha en annan person i beroendeställning till en.

3. Bete dig respektfullt. Visa respekt. Lyssna på den andra, var lyhörd, var intresserad. Kräv ingenting. Skapa en zon av trygghet istället för en zon av misstänksamhet och underförstådda krav. Manipulera inte. Skicka inte nakenbilder. Be inte om nakenbilder. Hota aldrig. Kommentera inte personens utseende Önska inte att personen ska råka ut för hemska saker. Erkänn att personen är sin egen och att vad hen vill alltid är rätt och ingenting du ska försöka övertyga personen om att hen har fel i. Respektera om personen inte vill ha kontakt med dig mer och svara bara ”okej” ­ personen är aldrig skyldig dig en förklaring. Anledningen till detta är att det går inte att bygga en sund eller hållbar relation om den ena personen utsätts för saker hen inte mår bra av och som följd av detta är kvar i relationen enbart på grund av en önskan om upprättelse.

Sponsor this article is: http://girl-ukrainian.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *